آموزش سئو برای مدیران سایت ها و شرکت ها بیشک مهمترین و تاثیرگذارترین عامل پیشرفت است و برای فراگیری کامل آن باید تلاش ویژه ای کرد، شاید برای همین است که سئو سومین شغل پردرآمد دیجیتال مارکتینگ دنیاست. به زبان ساده سئو علمی است که به وسیله آن وب سایت شما می تواند در نتایج موتورهای جستجوگر از جمله گوگل نمایان شده و افزایش ترافیک داشته باشد. این علم شامل تکنیک های بسیار زیاد و جذابی است که نیاز به تمرین فراوان و درنتیجه تسلط بر بهینه سازی سایت به صورت سئو داخلی و سئو خارجی دارد.
سرفصلهای اصلی این دوره سئو به شرح زیر است
دوره سئو جامعی که ما طراحی کردیم مزایای بسیاری دارد اما سه تا از مهمترین آنها عبارتند از
اینجا تلاش کردم به پرتکرارترین سوالات پاسخ بدم
این دوره 15 ساعت آموزشی است
بازاریابی به دانش و هنر کشف، خلق و ارائه ی ارزش برای تامین نیازهای بازاری هدفمند، همزمان با کسب سود گفته می شود، بازاریابی برای تشخیص نیازها و خواسته های تامین نشده مهم است و آنها را تشخیص می دهد. بازاریابی نیاز های بازار را تعریف کرده و حجم این بازار را اندازه گیری می نماید و سود بالقوه آن را برآورد خواهد کرد. همچنین بازاریابی مشخص می نماید که چه بخشی از بازار را بهتر می توان تامین کرد و بعد از آن محصولات و خدمات مناسب را طراحی، تبلیغ و ارائه می دهد.
بسیاری از مدیران تصور میکنند همین که برندشان شناخته شود، کافی است و اهمیتی ندارد که به چه چیزی شناخته میشوند. به عنوان مثال برای یک برند لوازم خانگی اهمیتی ندارد که به بوی خوب شناخته شود یا برای یک برند لوازم بهداشتی مهم نیست که مزه خوبی داشته باشد. در فرایند برندسازی شما به مشتریانتان وعده میدهید، به عنوان مثال لوازم ورزشی آدیداس به کیفیت بالا و زیبایی مشهور هستند، بنابراین مشتری با خرید کفش آدیداس انتظار دارد محصولی داشته باشد که بتواند مدت زیادی با آن ورزش کند. در واقع این یک وعده نانوشته از برند به مشتری است.
اصطلاح دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی دیجیتال (digital marketing) به مجموعه فعالیت هایی که در راستای تبلیغ محصولات و خدمات با استفاده از ابزارهای دیجیتالی صورت می گیرد، گفته می شود. در واقع تمام فعالیت هایی که به منظور تبلیغ محصولات، خدمات، برندها و بررسی رفتار مشتری در بستر اینترنت انجام می شود، دیجیتال مارکتینگ محسوب می شود. برخلاف بازاریابی سنتی، مشتریان در دیجیتال مارکتینگ بیشترین اهمیت را دارند. به همین منظور شرکت ها با استفاده از ابزارهای مختلف مانند وب سایت، ایمیل، موبایل، شبکه های اجتماعی سعی می کنند رفتار مشتریان را تحلیل کنند تا تبلیغات خود را در زمان مناسب و بر روی طیف وسیعی از کاربران منتشر نمایند تا در نتیجه بتوانند بهترین بازخورد را دریافت نمایند. امروزه تعداد کاربران اینترنتی بسیار زیاد شده و تمامی شرکت های متوجه شده اند که برای موفقیت باید در اینترنت حضور فعال داشته باشند و از فضای آن برای جلب مشتری جدید و معرفی کالا و خدمات خود استفاده کنند و برای این کار ناچار هستند که از تکنیک های دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی دیجیتال بصورت موثر استفاده کنند.
استارت اپ (به انگلیسی: Start-up یا Startup) را در فارسی به شرکت نوپا ترجمه کردهاند و بهصورت استارت آپ هم مینویسند. اولین چیزی که درباره استارت آپ باید بدانیم تا به چالش استارت اپ چیست وارد شویم، این است که تعریف دقیقی دربارهی این مفهوم وجود ندارد، اما با این وجود برای درک بهتر این کسب و کار میتوانیم بگوییم که فعالیتی اقتصادی با هدف برطرف کردن نیازهای مشتریان و رویکردی مقیاسپذیر و معمولا بر پایه فناوریهای جدید است.
مهمترین تفاوت استارت اپ با مدل کلاسیک کسب و کار در عدم قطعیت بالایی است که ایده یا محصول جدید برای فتح بازار دارند. همچنین به این نکته باید توجه کرد که مدل استارتاپی کسب و کار تنها مختص بیزینسهای آنلاین نیست.
هدف اساسی و مهم تبلیغات افزایش فروش است تا از این طریق رونق کسب و کارها اتفاق بیفتد. اما گاهی اوقات هم مدیران اهداف دیگری برای سرمایه گذاری در تبلیغات در نظر دارند. یکی از این اهداف را معرفی محصولی جدید به بازار می توان عنوان کرد.
یکی دیگر از اهداف تبلیغات، آگاهی بخشی به جامعه هدف نسبت به کسب و کار شما است. استفاده از روش های تبلیغات موثر کمک می کند بتوانید تعداد بیشتری از افراد را با کسب و کار و یا محصول و خدمات خود آشنا سازید. بسیاری از کسب و کارهای موفق بدنبال معرفی خود به بازارهای داخلی و خارجی و جذب مشتریان بیشتر هستند. با استفاده از روشهای تبلیغات موثر و اصولی رسیدن به این اهداف دور از انتظار نیست. کافیست از دانش و تجربه متخصصان این حوزه استفاده کنند تا بازخوردهای مناسب و کافی از تبلیغات دریافت کنند.
مدل کسبوکار طرحی از نحوهی برنامهریزی شرکتها برای درآمدزایی از طریق محصول خود و پایگاه مشتری در بازاری خاص است
زمانی که کسبوکاری را راهاندازی میکنید، برنامهریزی از مهمترین اقداماتی است که در همان ابتدای کار باید انجام دهید. اگرچه این کار فرایندی خستهکننده به نظر میرسد، باید برای تعیین اینکه چه محصول یا خدماتی را در بیزینس خود ارائه میدهید، مشتریان شما چه کسانی خواهند بود و از چه راهی درآمد کسب خواهید کرد، زمان بگذارید. باید یک مدل کسبوکار را برگزینید و در برنامهریزی و تحقیقاتتان از آن استفاده کنید.
تحقیقات بازار یا Market Research به فرایند جمعآوری، تجزیهوتحلیل دادهها و اطلاعات در خصوص بازار، مشتریان بالقوه، محصولات و خدمات و تاثیر آنها در بازار گفته میشود. در واقع تحقیقات بازار با بررسی رفتار بازار و مشتریان تلاش میکند تا درک درست و عمیقی از نیازها، اندازه و سهم بازار را در اختیار کسبوکارها قرار دهد. هدف اصلی مارکت ریسرچ ارزیابی قابلیتها و پتانسیل خدمات و محصولات در بازار هدف است. این امر به شرکتها و سازمانها کمک میکند تا تارگت مارکت امیدوارکنندهای را کشف کرده و نیازهای پیدا و پنهان مشتریان را درک کنند.