امروزه کسب و کارهای بسیاری در شبکههای اجتماعی حضور دارند. دلیل این حضور این است که مردم وقت بسیاری را در شبکههای اجتماعی میگذرانند. مثل یک بازار شلوغ و پر تردد. چگونگی حضور در شبکههای اجتماعی برای کسب و کار بسیار مهم است. قواعد خاص خود را دارد. اینکه چگونه مخاطب را درگیر کنیم، و او رامتقاعد کنیم که از محصولات ما بازدید کند و آن را بخرد. چگونه تبلیغ کنیم و فعالیتهای رقبا را پایش کنیم. شبکه های اجتماعی به یکی از بخش های اصلی زندگی همه ما انسان ها تبدیل شده اند و بدون شک می توانند در ذهن افراد زیادی تاثیر بگذارند. در نتیجه، آن کسب و کارهایی که مشکلشان، عدم توانایی در ایجاد ارتباط با مخاطب است، به راحتی می توانند با پیاده سازی نکات و تکنیک های آموزش مدیریت شبکه های اجتماعی ما، افراد زیادی را جذب برند خود کنند. همه این موارد را در این دوره آموزش خواهیم داد
سرفصلهای اصلی این دوره شبکههای اجتماعی به شرح زیر است
دوره شبکههای اجتماعی جامعی که ما طراحی کردیم مزایای بسیاری دارد اما سه تا از مهمترین آنها عبارتند از
اینجا تلاش کردم به پرتکرارترین سوالات پاسخ بدم
این دوره 30 ساعت آموزشی است
تعداد کسانی که در شبکه های اجتماعی عضو هستند تا ۳ میلیارد نفر میرسد. که این تعداد میتواند بر توسعه و رونق کسب و کارهای دیجیتالی تأثیرات شگرفی بر جای بگذارد. در حال حاضر وجود گوشیهای هوشمند، دسترسی کاربران را به اینترنت تسهیل کرده که همین امر موجب شده بسیاری از شرکتها به فکر بهرهبرداری از این فرصت باشند. آنها بدون هیچ معطلی اقدام به راه اندازی کمپینهای تبلیغاتی کردهاند که در آن اطلاعاتی در رابطه با خدمات و تولیدات در اختیار طرفداران کمپینها قرار میگیرد. تکرار مداوم نام تجاری یا برند موجب میشود مخاطب با آن همنوا شود و پس از مدتی برای خرید محصولات اقدام کند.
اصطلاح دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی دیجیتال (digital marketing) به مجموعه فعالیت هایی که در راستای تبلیغ محصولات و خدمات با استفاده از ابزارهای دیجیتالی صورت می گیرد، گفته می شود. در واقع تمام فعالیت هایی که به منظور تبلیغ محصولات، خدمات، برندها و بررسی رفتار مشتری در بستر اینترنت انجام می شود، دیجیتال مارکتینگ محسوب می شود. برخلاف بازاریابی سنتی، مشتریان در دیجیتال مارکتینگ بیشترین اهمیت را دارند. به همین منظور شرکت ها با استفاده از ابزارهای مختلف مانند وب سایت، ایمیل، موبایل، شبکه های اجتماعی سعی می کنند رفتار مشتریان را تحلیل کنند تا تبلیغات خود را در زمان مناسب و بر روی طیف وسیعی از کاربران منتشر نمایند تا در نتیجه بتوانند بهترین بازخورد را دریافت نمایند. امروزه تعداد کاربران اینترنتی بسیار زیاد شده و تمامی شرکت های متوجه شده اند که برای موفقیت باید در اینترنت حضور فعال داشته باشند و از فضای آن برای جلب مشتری جدید و معرفی کالا و خدمات خود استفاده کنند و برای این کار ناچار هستند که از تکنیک های دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی دیجیتال بصورت موثر استفاده کنند.
با توجه به اینکه بیش از نیمی از جمعیت جهان از رسانههای اجتماعی استفاده میکنند، پلتفرمهایی مانند فیس بوک، اینستاگرام یا توییتر بهترین مکان برای دستیابی به مشتریان بالقوه جدید و جامعه هدف هستند. این تفکر که مردم فقط به برندهایی که می شناسند وفادار هستند، کاملا اشتباه است. هر برند نوپایی میتواند با اجرای کمپینهایی در شبکههای اجتماعی مانند اینستاگرام و فیس بوک آگاهی از برند ایجاد کند و ارزش امتیاز خود را بالا ببرد. بعلاوه برندهای قدیمیتر نیز میتوانند از این فرصت استفاده کرده و علاوه بر ایجاد آگاهی برای مشتریان جدید، جایگاه خود را در ذهن مشتریان قدیمی تثبیت کند.
تحقیقات بازار یا Market Research به فرایند جمعآوری، تجزیهوتحلیل دادهها و اطلاعات در خصوص بازار، مشتریان بالقوه، محصولات و خدمات و تاثیر آنها در بازار گفته میشود. در واقع تحقیقات بازار با بررسی رفتار بازار و مشتریان تلاش میکند تا درک درست و عمیقی از نیازها، اندازه و سهم بازار را در اختیار کسبوکارها قرار دهد. هدف اصلی مارکت ریسرچ ارزیابی قابلیتها و پتانسیل خدمات و محصولات در بازار هدف است. این امر به شرکتها و سازمانها کمک میکند تا تارگت مارکت امیدوارکنندهای را کشف کرده و نیازهای پیدا و پنهان مشتریان را درک کنند.